Juridische boeken gratis te downloaden

Juridische boeken gratis te downloaden

De juridische boeken van juridisch adviesbureau ICTRecht zijn nu gratis als eboek te downloaden.

Alle boeken uit de reeks Deskundig en praktisch juridisch advies zijn sinds deze week gratis te downloaden pdf-formaat, zo kondigde Arnoud Engelfriet van ICTRecht aan. Onder die boeken zijn de boeken voor hostingbedrijven, webwinkels, cloudleveranciers en over cookies.

Als tegenprestatie vraagt ICTRecht een mailadres om de eigen nieuwsbrief naar te kunnenversturen. “Het loopt storm, de inschrijvingen stromen binnen, laat Engelfriet weten.

“Wij geloven sterk in kennis delen en breed beschikbaar stellen. Onze boeken en de microsites (zoals cookierecht.nl en webwinkelrecht.nl en hostingrecht.nl) zijn daar voorbeelden van. Omdat er veel vraag is naar elektronische informatie hebben we besloten om naast de microsites -waar de inhoud van de boeken goeddeels op staat- ook de eboeken uit te brengen.”

De boeken blijven ook gewoon op papier te koop, ze kosten in dat geval 19,95 per stuk.

Geef een reactie